Zandsloot
- 4097 -

We hebben ook een bootverhuur in Spanje

Het prachtige weer, de verscheidenheid aan kustlandschappen, de kwaliteit van de faciliteiten... en het feit dat het gemakkelijk is om daar een boot te huren. Ontdek Spanje vanuit de zee, tijdens een chartercruise, voor een heerlijke vakantie om te delen met vrienden of familie. Het is mogelijk!

Kies uw bootverhuur

Na deze datum zullen de beschikbare zeilboten minder zijn, met name nieuwe boten, monohulls van meer dan 50 'en catamarans die het beter zijn om te huren voor het einde van december.

De verhuur van een catamaran in Spanje is een verstandige keuze voor uw vakantie, vooral op de Balearen. Met de vele ankerplaatsen van de droom die u worden aangeboden, zal het comfort van een zeilboot die niet pikt des te meer merkbaar zijn. Je zult ook waarderen om niet op te sluiten tijdens het afdalen op het plein van een monohull: het vierkant en de cockpit op hetzelfde niveau, de indruk van ruimte en opening is heel reëel. Eindelijk kun je met bootverhuur spanje plat varen, een garantie voor comfort en veiligheid voor kinderen. De voorgestelde catamarans liggen tussen 38 'en 58', de grootste eenheden zijn met een schipper of professionele bemanning aan boord.

Bootverhuur in Spanje

In het begin gaan de boten niet van start zonder een skippe na te gaan of ze een vaarbewijs hebben. Een boot die drijft met zijn instapvergunning, evenals verzekeringspapieren. Een klant die het nodige heeft om deze reis te starten. Klanten worden ook gedekt door een verzekeringsdoos. Het is belangrijk om alle nodige informatie over reizigers te geven. Een identiteitskaart is voldoende voor Franse burgers. Een zeelicentie is verplicht voor de verhuur van zeilboten en catamarans in Spanje zonder professionele schipper. De Costa Brava met instappen vanuit Palamos op 60 km ten noorden van Barcelona, ​​en de Balearen met bootverhuur in Palma, waarmee u naar Ibiza kunt zeilen, rond Mallorca kunt gaan of naar Menorca kunt gaan.

Het jachtcharter in Spanje vindt voornamelijk plaats tussen begin mei en begin oktober, als u de boot wilt kiezen die het beste voldoet aan uw verwachtingen en eisen, raden wij u aan om uw reservering voor het einde van maart te maken.

Inscrivez un avis concernant ce texte si jamais vous avez un désir d'échange.

Maritieme blog

  1. 15 Nov. 2021Welke prijs voor het huren van een stacaravan in Argelès plage?7401