Zandsloot
- 1920 -

Welk etablissement om uw bruiloft in Ardèche te organiseren?

Het is jouw bruiloft! De Ardèche lijkt u daarvoor een prachtige afdeling. Je vraagt ​​je echter nog steeds af wat de ideale plek is om dit evenement te organiseren. Wij bieden u daarom het terrein van de aangename Ardeche Camping. Op deze camping kunt u een trouwzaal huren in de Ardèche.

Ardeche Camping

In het hart van de Ardèche vindt u de 4 sterren camping Ardeche. Het hotel ligt in het dorp Largentière, op slechts een paar kilometer van Vallon-Pont-d'Arc. Het ligt in de buurt van de Gorges de l'Ardèche. Deze camping ligt op een landgoed van 7 hectare aan de poorten van het natuurpark Monts d'Ardèche. Het geeft directe toegang tot het strand.

In deze groene oase zijn plaatsen en verhuur beschikbaar. Er zijn goed uitgeruste stacaravans en chalets met meerdere slaapkamers. Ook ziet u drie prachtige comfortabele villa's met zwembad en meer. De eigenaren van tenten, caravans of campers zullen blij zijn om de kale plaatsen te zien, afgebakend met belangrijke voorzieningen. Naast de beschikbare staanplaatsen en verhuur biedt deze camping vele andere diensten en voordelen. Dit vakantiedorp met trouwzaal in de Ardèche stelt alles beschikbaar om een ​​bruiloft voor te bereiden en met succes te organiseren.

starcaravan Ardeche

De huwelijkskamers van de camping

De receptiezalen van de Ardeche Camping zijn niet alleen geschikt voor bruiloften. Ze zijn ideaal voor het organiseren van al uw familie-evenementen: bruiloft, verjaardag, doop, avond, seminar, zakelijk diner ... Er zijn 4 van deze kamers, namelijk de Orange Grove, de Magnanerie, de schuur en de workshop. Je hebt ook, voor de receptie, de Cour Diamant, een prachtige buitenruimte. De kamers bevinden zich in een betoverend landschap, aan de rivier en in het hart van de ongerepte natuur. Dankzij deze 4 trouwzalen en de buitenruimte, kunt u zich verzekeren van prachtige festiviteiten op uw 4 sterren camping Ardeche. Ook biedt de camping de diensten van zijn team van professionals in het veld.

Andere campingsdiensten en entertainment

Verschillende andere diensten zijn beschikbaar voor u tijdens uw verblijf met uw familie, vrienden of zelfs uw partner. U wordt verleid door het enorme waterpark voor de geneugten van water. U kunt ook zwemmen in de rivier naast de deur. U kunt genieten van verschillende leuke activiteiten op de camping of in het nabijgelegen bos. Daarom kunt u aquagym, waterpolo, vissen, wandelen, strandvolleybal, basketbal, tafeltennis ... Ook kunt u deelnemen aan thema-avonden en stoom af in de nachtclub 's nachts.

Bovendien beschikt camping Ardeche over een wellnessruimte, een ijsfontein, een schoonheidssalon en een wasserette. Er is ook een bar, twee restaurants en een supermarkt. Vele andere diensten worden aangeboden: animatie van speelplaatsen en miniclub voor kinderen ...

Dichtbij de camping

De Ardeche Camping met trouwzaal in Ardèche ligt midden in een aantal toeristische wonderen. U kunt een bezoek brengen aan de Gorges van de Ardèche, de Pont d'Arc, Labeaume, de grot van Pont d'Arc, de Mont Gerbier des Joncs, Largentière ...

Inscrivez un avis concernant ce texte si jamais vous avez un désir d'échange.

Boot

  1. 10 Août 2020Weet waar u tijdens uw vakantie een boot kunt huren22017
  2. 12 Avril 2020Een boottocht plannen met vrienden3596
  3. 12 Fév. 2020Wat is een Adac-camping?2733
  4. 15 Déc. 2019Camping bij Valencia1437
  5. 26 Mars 2019Die Stadt Ibiza ermöglicht die Vermietung von Booten an Einzelpersonen1985