Zandsloot
- 2733 -

Wat is een Adac-camping?

Wilt u tijdens uw volgende vakantie korting op een camping doorbrengen? U kunt inderdaad, dankzij de adac-kaart, profiteren van verschillende kortingen op uw reserveringen, evenals vele andere voordelen op campings die de adac-kaart accepteren. U kunt gemakkelijk naar adac camping gaan voor meer informatie.

Wat te weten over een adac-camping?

Weet allereerst dat ADAC staat voor "Allgemeiner Deutscher Automobil Club". Het is inderdaad een beroemde autofederatie in de wereld, die pechvoertuigen en allerlei medische noodgevallen biedt. Adac-voertuigen zijn gemakkelijk te herkennen aan hun gele kleur. Om leden van zijn club te laten genieten van uitzonderlijke vakanties tegen lagere kosten, selecteert deze vereniging campings die kwaliteitsdiensten aanbieden. Dankzij dit partnerschap kunnen leden profiteren van voordelige tarieven voor hun huur of hun verblijf op de camping.

Als u de adac-kaart heeft, kunt u deze eenvoudig laten zien bij aankomst op de camping. Het receptieteam zorgt voor uw tevredenheid. U zult voor uw gemak genieten van het waterpark van de camping adac en van alle recreatieve voorzieningen die het tot uw beschikking heeft. Met uw adac-kaart kunt u met camping adac ook profiteren van diensten, zoals catering, kinderclubs en gezinsactiviteiten, tegen een gereduceerde prijs. Dit is een geweldige kans om een ​​geslaagde vakantie door te brengen!

De ideale adac-camping in de Gard!

Voor een gezinscamping met korting in het hart van Gard en de Cevennen, verwelkomt camping Les Plans u hartelijk in zijn vestiging. Het is een 4-sterren adac-camping, gelegen aan de poorten van het nationale park Cevennen in Mialet, tussen Saint-Jean-du-Gard en Anduze. Deze camping is ideaal gelegen tussen de stad La Bambouseraie en de mooiste dorpen in de Gard.

Voor uw verblijf biedt camping Adac Les Plans u de verhuur van een groene en schaduwrijke camping voor slechts 16 euro / 2 personen per nacht met uw kaart. Dit tarief is inclusief toegang tot het voertuig, toegang tot alle campingfaciliteiten en vele andere voordelen. Aarzel dus niet om uw tent op te zetten of uw camper te parkeren en geniet van de prachtige sfeer op camping Les Plans. Aan de andere kant biedt camping Adac Les Plan aantrekkelijke arrangementen voor lang verblijf op stacaravans, evenals verschillende kortingen in het laagseizoen.

Ga en beleef een geweldige ervaring in de Gard, verblijf op de camping Adac les Plans, dankzij de Adac-kaart, tijdens uw volgende vakantie!

Inscrivez un avis concernant ce texte si jamais vous avez un désir d'échange.

Boot

  1. 10 Août 2020Weet waar u tijdens uw vakantie een boot kunt huren22017
  2. 12 Avril 2020Een boottocht plannen met vrienden3596
  3. 19 Déc. 2019Welk etablissement om uw bruiloft in Ardèche te organiseren?1921
  4. 15 Déc. 2019Camping bij Valencia1437
  5. 26 Mars 2019Die Stadt Ibiza ermöglicht die Vermietung von Booten an Einzelpersonen1986