Zandsloot
- 1498 -

Camping bij Valencia

Vakantie in Valencia

Ga op familievakantie naar camping bij Valencia. Valencia, gelegen in het zuidoosten van Frankrijk, in het departement Drôme in de regio Rhône-Alpes, Auvergne, trekt elk jaar veel toeristen. Het wordt zeer gewaardeerd door reizigers vanwege het mediterrane klimaat dat bevorderlijk is voor buitenactiviteiten en de geografische ligging tussen Vercors en de Provence. Tijdens een wandeling door de straten van de Romeinse stad, kunt u het architecturale erfgoed bewonderen dat de geschiedenis van de gemeente weerspiegelt. Kunstliefhebbers zullen ook ten volle kunnen profiteren van camping bij Valencia dankzij het brede culturele aanbod dat de stad biedt: theater, musea ... De stad Valencia biedt een bevoorrechte omgeving om een ​​haakje in de natuur aan te bieden. U kunt ontspannen en een familie wandeling maken in de parken en rond de grachten. Geniet van uw uitje om de Valenciaanse gastronomie te ontdekken en de lokale specialiteiten te proeven. Gelabeld als "Land van Kunst en Geschiedenis", Valencia is een bestemming bij uitstek voor vakanties tussen cultuur, natuur en vrije tijd voor de jongsten en de grootste. In de omgeving kunt u Romeinen verkennen op Isère, Pont en Royans of Tournon sur Rhône. Het erfgoed van Valencia

Valencia is een stad rijk aan geschiedenis en architecturaal erfgoed. Het is ook een plezier voor bezoekers vanwege het culturele aanbod en de natuurlijke landschappen. Uw vakantie in het zuidoosten zal een gelegenheid zijn om met familie van de wonderen van de stad te genieten en de geheimen ervan te ontdekken.

Een historisch bezoek

Het erfgoed van Valencia wordt ontdekt tijdens een wandeling in de straten. Je kunt de verschillende monumenten zien die het verhaal van de stad vertellen. De kathedraal Saint Apollinaire, geklasseerd als historisch monument, is een must voor uw bezoek vanaf uw camping bij Valencia. De constructie dateert uit de Xe eeuw. Het diende als uitkijktoren, de residentie van de bisschop en vervolgens het Museum voor Schone Kunsten en Archeologie.

In het stadscentrum kunt u ook genieten van de prachtige monumentale fontein, het werk van de architect Eugène Poitoux. Geïnstalleerd in 1887, werd het het centrale punt van de stad op het kruispunt van de grootste boulevards.

Het House of Heads, gebouwd door Antoine de Dorne, een professor aan de universiteit, is een gebouw dat deel uitmaakt van de must-see tours van de stad. De gevel is versierd met gotische decoraties: gebladerte, lijstwerk, glasramen en dwarsbalken, personages ...

Inscrivez un avis concernant ce texte si jamais vous avez un désir d'échange.

Boot

  1. 10 Août 2020Weet waar u tijdens uw vakantie een boot kunt huren22084
  2. 12 Avril 2020Een boottocht plannen met vrienden3662
  3. 12 Fév. 2020Wat is een Adac-camping?2799
  4. 19 Déc. 2019Welk etablissement om uw bruiloft in Ardèche te organiseren?1981
  5. 26 Mars 2019Die Stadt Ibiza ermöglicht die Vermietung von Booten an Einzelpersonen2051